Onze selectie

Onze spelers

Onze staf

Contactpersoon: Jeroen van Egmond

Onze sponsors

Stand Competitie

Stand Beker

Programma

Uitslagen

Selectie

2 reacties op “Leiden 1 zaal”

 1. Geachte heer Dexel,

  Is het misschien mogelijk een link te maken naar de KNVB-site (binnenkort voetbal.nl) voor de stand van de competitie en de beker. Dit is namelijk wel het geval bij veldvoetbal Leiden 1 en 2, maar niet bij zaalvoetbal Leiden 1 en 2. Tevens merk ik op dat deze links ook ontbreken bij andere teams van veldvoetbal, zowel bij senioren als junioren. Ik denk dat dit wel een leuke en goede toevoeging is voor de betreffende elftallen.

  Zo wordt de indruk gewekt dat het meer draait om veldvoetbal Leiden 1 en 2. Ik kan mij niet voorstellen dat dat de bedoeling is.

  Mocht u hier al mee bezig zijn, moet u deze reactie beschouwen als niet verstuurd.

  Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet.

  Met vriendelijk groet,

  Sietse Fokkema

 2. Geachte heer Fokkema,

  wat fijn dat u met ons meedenkt. Helaas kan ik u niet helpen met uw verzoek. De links met de standen van Leiden 1 en 2 verwijzen niet naar de KNVB site. Deze links verwijzen door naar een databureau die de standen en uitslagen voor websites als het Leidsch en Haarlems Dagblad verzorgt. Helaas vindt deze databank alle klasses lager dan die van Leiden 1 en 2 veldvoetbal niet hoog genoeg om daar moeite in te steken.

  Uiteraard heb je op de KNVB site standen van alle teams maar zijn die alleen te zien als je inlogt op de KNVB site. Een directe link plaatsen heeft dus weinig zin, vandaar dat er maar één link is naar de KNVB. Ik hoop dat met de komst van voetbal.nl alle standen wél direct te zien zijn. Mocht dat het geval zijn, dan zullen we uiteraard bij elk team een link plaatsen naar de actuele uitslagen en standen.

  Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan weet u me te vinden.

  Met vriendelijke groet,

  Patrick Dexel

Geef een reactie