De v.v. Leiden is mede afhankelijk van de bereidwilligheid van donateurs en sponsoren. Ondanks veel vrijwilligers heeft de vereniging kosten die zonder sponsorgelden niet kunnen worden gedragen. Daar wij van mening zijn dat de voetbal sport mogelijk moet zijn voor alle geledingen binnen de maatschappij, streven wij een laagdrempelige contributie na waarbij rekening wordt gehouden met meerdere leden uit een gezin. Daarom zijn sponsorgelden erg belangrijk, zonder uw bijdrage zijn wij niet in staat om onze doelstellingen te kunnen blijven nastreven. Wij vragen niet om een donatie, wij bieden u wel degelijk een tegenprestatie voor uw sponsorbijdrage.

We zijn trots op onze trouwe vaste sponsoren en donateurs. Om ook u en uw bedrijf aan ons trouwe bestand te kunnen toevoegen, hebben we gekozen voor diverse sponsorpakketten.

Uw sponsoring zal worden aangewend voor de vele evenementen en organisatie van wedstrijden. Naast de verspreiding van uw advertentie in ons clubblad, zal ook uw naam als sponsor en ondernemer, met grote regelmaat door onze speaker tijdens wedstrijden en evenementen worden vernoemd en gepubliceerd worden op de website van de vereniging.

Kortom we zijn trots op en dankbaar aan onze sponsoren en laten dit breeduit merken. Als vereniging hebben we de plicht en de moraal om verder te groeien en de lat elk jaar iets hoger te leggen. U kunt ons hierin steunen door uw betrokkenheid en financiële impuls.

Interesse in sponsoring bij de v.v. Leiden?

Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u de vele mogelijkheden presenteren. Stuur een mailtje naar ons via deze link.

Hoofdsponsors:

De Zijl

 

 

 

 

Kejo

 

 

 

Overige sponsors:

sponsor16 RioolNL sponsor13 sponsor12 sponsor11 sponsor10 sponsor9 sponsor8 sponsor7 sponsor6 sponsor5 sponsor4 sponsor3 sponsor2 sponsor