Overzicht laatste seizoen jeugdvoetbal als v.v. Leiden

De competitie zit erop en ook de toernooien zijn achter de rug. Een mooi moment om even terug te kijken op ons laatste seizoen jeugdvoetbal als v.v. Leiden.

Vijf jaar geleden begon ik met een aantal mensen aan de klus om v.v. Leiden weer aanzien te geven in het Leidse jeugdvoetbal. We zijn bijvoorbeeld een samenwerking aangegaan met het dierenasiel Stevenshage. Wij zamelden zelf geld in voor onze tenues waardoor we als liefdadigheid met het logo van het dierenasiel konden rondlopen.

Jeugdsponsor Stevenshage

Jeugdsponsor Stevenshage

Voetbal Vitaal

Daarnaast deden we een weerbaarheidstraining met Legolas en de Ricardo van Rijn foundation en als je geblesseerd was dan konden we altijd aankloppen bij Cordes fysio. De jeugd afdeling bloeide langzaam weer op en net op tijd want het beruchte voetbal vitaal plan klopte op de deur. Vijf seizoenen later is er van het plan voetbal vitaal weinig over maar V.V Leiden heeft niet stil gestaan.

Laatste seizoen jeugdvoetbal v.v. Leiden

In het seizoen 2017/2018 hadden we tien jeugdelftallen lopen met maar liefst twee kampioenen (JO15-1 en JO17-1). Daarnaast heeft ieder jeugdelftal een thuistoernooi gehad, waarbij het toernooi van de jongste jeugd de klapper was.

Avondtoernooi JO15-1 en JO17-1

Avondtoernooi JO15-1 en JO17-1

Ik wil graag onze sponsors, vrijwilligers maar vooral onze jeugdleden voor de afgelopen vijf seizoenen bedanken voor hun fantastische inzet. Volgend seizoen zijn we gefuseerd met onze buurman FC Rijnland. Ik hoop dat we weer op ieder zijn steun kunnen rekenen en dat we met z’n allen met Sporting Leiden de mooiste club van Leiden en omstreken blijven.

Tot volgend seizoen!

Rob Eling
Jeugdvoorzitter v.v. Leiden