Leiden JO17-1 op koers voor kampioenschap!

Na een tweetal overwinningen de afgelopen 2 weken tegen de nummers drie en vier, Quick Boys en Meerburg, moest Leiden JO17-1 gisteren als nummer 2 aantreden tegen de nummer 1 Blauw – Zwart, een heuse kraker dus. De ploeg die zou winnen die dag zou een grote stap zetten richting het kampioenschap in de 4de klasse.

De 1ste 25 minuten was Leiden we heer en meester en kwam verdiend op 0-2. Toen we voor rust een ongelukkige eigen goal kregen te verwerken en na rust Blauw – Zwart ons onder druk zetten moesten we een kwartier lang alle zeilen bijzetten
Toen éénmaal de bevrijdende 1-3 voorsprong kwam liepen we nog makkelijk uit naar een eindstand van 1-5.

Zaterdag 26 mei kan Leiden JO17-1, thuis tegen Lugdunum dus kampioen worden! De wedstrijd start om 11.00 uur.